Egyedi kutyafekhelyek tervezése

Vízlepergetős anyagból

Thermó anyagból

Wellsoft anyagból

Az kutyaágyak 30 fokon moshatóak.

Nálunk minden fekhelyre ajándék név jár! 🙂

MéretKutyafajták
35x45x20Mini yorki, mini csivava, törpespicc
40x50x20Törpe snauzer, normál yorki, normál csivava, bolognese
40x60x20Havanese, mopsz, westie, máltai, jack russel, törpetacskó, törpeuszkár, törpepincser
50x60x20Spániel, Francia bulldog, olasz agár, shi tzu
60x80x20Angol bulldog, beagle, shar pei, bullterrier, whippet, staffordshire terrier(pitbull), puli
70x100x25Agarak, német juhász, vizsla, labrador, boxer, basset hound, dobermann, golden retriever, szetterek, rottweiler

MéretWellsoftVízlepergetősThermo/polárSzállítás díja
Átutalás esetén
Szállítás díja
Utánvétel esetén
35x45x207490 Ft5990 Ft5990 Ft1100 Ft1300 Ft
40x50x207990 Ft6490 Ft6490 Ft1100 Ft1300 Ft
40x60x208490 Ft6990 Ft6990 Ft1200 Ft1400 Ft
50x60x209490 Ft7990 Ft7990 Ft1200 Ft1400 Ft
60x80x2010 490 Ft8990 Ft8990 Ft1300 Ft1500 Ft
70x100x2512 990 Ft10 990 Ft10 990 Ft1300 Ft1500 Ft

Tetszenek a termékeim?

Wellsoft színek

Wellsoft színek

Thermo színek

Thermo színek

Tetszenek a termékeim?

86 hozzászólás

 1. Horváth Renáta

  Lufi fekhelyét szeretném, kis változtatással: alul sötétbarna a fekete helyett; a párnán két tappanccsal, a párna egyik fele vízlepergetős, és név nélkül kérném:) Jó lesz, ha az adatlapon a címet és a nevet beírom, és odaírom, hogy “Lufi fekhelye”? Mert nem tudom pontosan a színeket, és elég egyedi is a fekhely :). Köszönöm szépen!!

  Válasz
  • Baranyi Erika

   Igen elég lesz így,bár odaírhatod,hogy a wellsoft 5-ös számú,mert ez az volt,csak a megjegyzésbe a változtatás jó lenne ha ott lenne,nehogy ne emlékezzem rá,mert azért elég sok vevőm van!:)
   Köszönöm én is!
   Szép napot!

   Válasz
 2. Horváth Renáta

  Kedves Erika! Köszönöm szépen, akkor jó lesz, ahogy leírtad.

  Válasz
 3. Horváth Renáta

  Kedves Erika!
  Szeretnék egy fekhelyet angol cocker spánielnek, 3 hét múlva hozzuk el. 8 hetes lesz, de akkora fekhely kéne, hogy nagy korában is tudjon benne aludni. Az 50×60-asra gondoltunk. Wellsoft anyagút szeretnénk, találtam a vásárlói fotók között hasonlót,ami tetszene. A legelső a vásárlói fotóknál, Lufi fekhelye. Egy kicsi változtatás lenne, az alja, ami fekete, azt sötétbarnára szeretném. A párnát, amin fekszik a kutyus, az egyik fele jó lenne olyan bézses színben , ami a képen van, két kék tappanccsal.( ez a fele lehetne vízlepergetős?) A párna másik fele pedig kék legyen, és rá a két tappancs pedig bézses a szín .:) A kék az legyen olyan, mint a 32. sorban Mofli fekhelyében. Nevet nem szeretnénk ráíratni, mert még nem vagyunk biztosak benne :D. Ez így mennyibe kerülne? És ha a kutyus mögött található plusz kispárna nélkül kérnénk, úgy is mondanál egy árat? Előre is köszönöm szépen!!

  Válasz
  • Baranyi Erika

   Kedves Renáta!

   Köszönöm,hogy hozzám fordultál,a méret az megfelelő lenne felnőtt korban is,de sajnos azt kell mondjam,hogy ez a fekhely így elég fix,nem nagyon tudok változtatni rajta,de ezt talán a képeken is láttad,szinte ez az egyik legnépszerűbb fekhelyünk,és ez szerintem így szép is,esetleg a külső fekete keretét ki tudom cserélni barnára.
   Ami a hátsó párnát illeti,ahogy írtad,az a hátsó oldala neki,tehát az hozzá van,az a keret része,nem tudom kihagyni,itt ami kivehető belőle az a párna amin fekszik a kutya,de hát az is kell bele.
   Mintával kapcsolatban,ami ebbe az árba tartozik 2 mancs,és a név,a másik oldalra nem szoktunk mancsot tenni,és ez így 7990 ft lenne,ha zipzáros párnával kéred az plusz 1000 ft,a posta utalással 1200 ft,utánvétellel 1500 ft lenne.
   Ha van még kérdésed írj!
   Üdv:Erika

   Válasz
 4. Petra

  Kedves Erika!

  Ha minden igaz jövőhét hétvégén megérkezik az új jövevényünk. Egy német törpe pincser-kínai kopasz kutya (powder puff) keverék. Egy fekhelyet szeretnék rendelni,viszont nem tudom mi lenne neki az ideális méret. 8 hetes lesz akkor,de úgy lenne a legjobb ha felnőtt korában is tudná használni. A külső keret thermo/polár anyagból lenne fekete színnel és csonttal a közepén. A belső keret wellsoft anyagból lenne és a sötétebb rózsaszínből.A párna is fekete wellsoft anyagból lenne és a másik fele meg vízlepergetősből két rózsaszín tappanccsal rajta. A nevét pedig olyan kis párnára mint Maszatnál látható 🙂 Ez így összesen mennyi lenne? Jövőhétre megérkezne?

  Köszönöm válaszát!

  Petra

  Válasz
  • Baranyi Erika

   Kedves Petra!

   Köszönöm hogy hozzám fordult,az ő mérete felnőttként a 40×60 cm lenne,és ez így ilyen megoldással,6990 ft lenne,+ posta.

   Üdvözlettel:Erika

   Válasz
 5. Virág Andrea

  Kedves Erika!
  Korábban vásároltam már nálad,előző kutyusomnak rendeltem táskát….plédet
  most egy fekhelyre szeretnék ajánlatot kérni.uj kutyusunk számára. Wellsoft anyagból szeretném a 2.képen (Hercegnő) lévőt…..ez pink,vagy rózsaszínként szerepel?én végig rózsaszinből szeretném 2 db sötétbarna manccsal a párnán (egyik oldala vizlepergetős anyagból) és név felirattal a felső kereten…csak egyenlőre még nem tudom 40×50 vagy 40x60as méretben….bolognésem van állitólag 2,5 kilo körüli lesz….lassan 5 hónapos lesz de még ugy érzem elegendő lenne a kisebb…. nem tudom meddig nö még,ezert vacilálok…
  Köszönöm előre is!

  Válasz
  • Baranyi Erika

   Kedves Andrea!

   Nagyon örülök hogy ismét hozzám fordultál,megoldható így,de úgy gondoltad,hogy kívül a vízlepergetős is rózsaszín legyen?
   Méret szerint elég neki 40×50 cm bőven,a név ajándék!
   Az ára 6490-10% kedvezmény lesz.
   Ha megfelel írj!Köszönöm én is!

   Válasz
  • Virág Andrea

   Nem,nem a fekhely nem,csak a párna egyik fele lenne vizlepergetős,mert olvastam vhol a fentiekben,nyáron az kellemesebb,hűvösebb érzetet ad…minden maradhat wellsoft anyagból….és alulra nem kérnék csontocskát….csak a tappancsok….a név pedig Lindsy 🙂
   a fekhely mosható ugye?
   mennyi idő alatt készülne el?

   Válasz
   • Baranyi Erika

    Jó rendben,így is lehet,azért kérdeztem:)igen az nyáron jobb valóban,és természetesen mosható is,az ár marad ahogy írtam,de légy szíves írj megrendelő lapot ha kéred,és kb 7-8 munkanap!

    Válasz
    • Virág Andrea

     rendben,köszönöm szépen! 🙂

     Válasz
 6. Hajasné Höller Kinga

  Kedves Erika!

  Érdeklődni szeretnék, hogy staffordshire kutyusnak milyen méretet ajánlanál, amiben kényelmesen elfér nyújtózkodva is, ha szétterülve szeret aludni?:) Az anyaggal vagyok még dilemmában…kinti-benti kutyus, emiatt a vízlepergető anyagra gondoltam, viszont nekem kicsit “rideg” az anyag. Viszont a házban a fekhelye alatt padlófűtés van, így a polár félek, hogy meleg lesz neki. Esetleg lenne valami vastagabb vászon anyagod is? Vagy mit tanácsolsz? Válaszodat előre is köszönöm! Üdv, Kinga

  Válasz
  • Baranyi Erika

   Kedves Kinga!

   Köszönöm az érdeklődést,a 70x100x25 cm szoktam ajánlani nekik!
   Anyagát tekintve a vízlepergetős a legjobb megoldás,bár kérhető úgy is,hogy a párna egyik oldala polár legyen,erre 500 ft-ot sztam számolni a vízlepergetősre,ez így 7990+500 lenne,esetleg praktikus még a zipzáros párna huzat 1000 ft-ért a mosás miatt!
   Vászont nem ajánlok,nincs az a vastag anyag,ami bírná a strapát!
   Remélem tudtam segíteni,kérdezz nyugodtan!
   Üdv:Erika

   Válasz
 7. Farkas Balázs

  Kedves Erika!

  Beagle kan kutyusunknak szeretnénk fekhelyet készíttetni és a 70*100-as méretben gondolkodtunk, viszont lehet, hogy elég lenne neki a kisebb méret is. Kicsit nagyobb testalkatú, mint az átlagos beagle kutyák, már most 7 hónaposan is 15 kg úgy, hogy nincs elhízva. A véleményed szeretnénk kikérni ez ügyben, hogy melyik méret lenne neki ideális? A Tapi fekhelye tetszett nekünk legjobban, nekünk is hasonló az elképzelésünk, fotelszerű kialakítást képzeltünk el és kombinálnánk az anyagokat. Fekete vízlepergetős anyagból szeretnénk a külső részét, a belsőt pedig barna wellsoft anyagból, a párna két oldalát is így kombinálnánk, az egyik fele vízlepergetős fekete a másik pedig barna wellsoft. Két mancsot szeretnénk mindkét oldalára drapp-bézs színben. A Zénó feliratot (szintén drapp-bézs színben) a felső peremre terveztük.
  Szeretnénk kérni egy árajánlatot az elképzelésünkre az általad ideálisnak vélt mérettel és amennyiben a kettő eltért, akkor a 70*100-as méretű fekhellyel egyaránt.

  Előre is köszönjük válaszát!

  Üdv.: Balázs és Ivett

  Válasz
  • Baranyi Erika

   Kedves Ivett és Balázs!

   Méret szerint én a 60×80 cm szoktam ajánlani nekik,és ez elég is.Minden megoldható így,ára a kisebb méretben,8990 ft lenne,a nagyobb 70×100 cm ben 10490 ft lenne.

   Üdv:Erika

   Válasz
 8. Gyurics Melinda

  Kedves Erika!

  Vízlepergetős és wellsoft anyagok keverékéből szeretnék fekhelyet készíttetni két lány boxeremnek. Jelenleg egy 70×50-es ágyban szeretnek együtt feküdni, ugyan van külön fekhelyük. Nagy ügyességgel tudják magukat belegömbölyíteni. 🙂 Ezért gondoltam egy nagy fekhelyre, amibe ketten kényelmesen beleférhetnek. A 70×100-as méretre gondoltam, elég lenne-e? Illetve lehetőség lenne-e két név felírására, összesen tíz betű lenne a két név.
  Köszönöm!

  Üdv, Melinda

  Válasz
  • Baranyi Erika

   Kedves Melinda!

   Köszönöm érdeklődését,nem tudom mennyire sürgős,mert karácsony előtt már nem fog menni,ki is írtuk,de különben megoldható így minden ahogy írta a nevek is,de szerintem nagyobb kellene,mivel én egynek szoktam ekkorát ajánlani,de a 90×120 cm elég lesz már!

   Üdv:ERika

   Válasz
 9. Andi

  Kedves Erika!

  Érdeklődnék, hogy Liza fekhelye teljes egészében vízlepergető, vagy a világosabb része (szürke? bézs?) valamilyen más anyag? A zipzárral a párna huzata levehető, így nem kell az egészet mosni? Érdekelne, hogy Liza fekhelye vízlepergetős anyagból, 1-1 manccsal, 1 csonttal és névvel (ahogy a képen látható), 60*80*20as méretben mennyibe kerülne? A mi kutyusunk testfelépítése leginkább egy basset houndéra hasonlít, annyi különbséggel, hogy kicsit hosszabbak a lábai. A 60*80*20as méretű fekhely elég lesz neki?

  Köszönöm: Andi

  Válasz
  • Baranyi Erika

   Kedves Andi!

   Köszönöm az érdeklődést,ez az egész vízlepergetős anyagból volt,ami szürke volt,de ez időközben elfogyott,most fekete,és sötét kék lenne.
   Lesz majd ez is,de nem tudom mikor kapom meg!
   Elég lesz szerintem,bár a basseteknek 70×100 cm is szoktak kérni.
   Levehető zipzáros huzat 1000 ft plusz költséget jelent,így az egész 7490 ft lenne.

   Üdv:Erika

   Válasz
 10. Kunkela Márta

  Szia! Szeretnék árajánlatot kérni egy 60x80x20-as fekhelyre egyenletes magasságú szegéllyel, polár anyagból, külső keret fekete, belső keret pink, párna fekete – 2 pink manccsal, kívülre egy pink SZISZI névvel, illetve érdeklődnék, hogy kb mennyi idő lenne mire elkészül!
  Köszönöm előre is!

  Válasz
  • Baranyi Erika

   Szia!

   Köszönöm az érdeklődést,13 munkanap az elkészítési idő,az ára pedig 7490 ft lenne!

   Üdv:Erika

   Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük