Nagy választék

Árukészletünk leginkább kutyáknak szóló termékekre koncentrál, azon belül is az öltöztetésre. Fontosnak tartjuk hogy készletünket folyamatosan bővítsük és hogy minden ígényt kielégítsünk, ezért minden egyéni elképzelésre nyitottak vagyunk.

Alacsony ár

Ha azt nézzük hogy minőségileg a legjobb anyagokkal(német) dolgozunk és hogy termékeink nem egy távol-keleti országban készülnek tömeggyártással, akkor elmondhatjuk hogy ár szempontjából igen versenyképesek vagyunk.

Gyors szállítás

A rendeléstől számított szállítási idő maximum 4-5 munkanap, utánvételnél 3 nap szokott lenni általában. Mivel nem előre gyártott termékekről van szó, ezért ez az időtartam elfogadhatónak számít. A csomagküldés a Magyar Postán keresztül történik.

Sajnos most szezonban többet kell várni kicsit, megértésüket előre is köszönjük!

Folyamatos akciók, nyereményjátékok

Folyamatosan találunk ki új kutya szépségversenyeket hogy minél több gazdi büszke lehessen kedvencére. Sok fejlesztésre és ötletre készülünk a közel jövőben. Pl: vásárló ajánló program, hírlevél, vásárlói fotó verseny.

Magyar termék

Néhány akciós kabátot és pulóvert kivéve az összes áru itt készül Magyarországon, vásárlásával magyar munkahelyeket támogat. Természetesen a másik előnye az hogy így lehetőség van nevet belevarratni a ruhákba illetve fekhelyekbe/táskákba:)

Egyszerű vásárlás

Ön kiválasztja az árut, utána elküldi a méreteket/címet és a fizetés módját, mi pedig postázzuk és 1 nap múlva a postás kiviszi önnek az ajtója elé. Többé nem kell boltba járkálni, cipekedni és válogatni a konfekció méretek közül, ami mopszoknál és bulldogoknál egyáltalán nem működik.

Gyors ügyfélszolgálat

Hétköznap 9-19 óráig gyorsan tudunk önnek kérdéseire válaszolni, természetesen mint webáruház non-stop nyitva vagyunk és várjuk az érdeklődőket.

Tel: +36 20-264-9638

E-mail: kutyirucik@gmail.com

Törzsvásárlói program

Minden visszatérő vásárlónknak 10 % kedvezményt adunk, ezt kérjük vásárlásnál jelezni.

Rugalmas fizetés

Habár a kártyás fizetés nem lehetséges az oldalunkon, még így is sok féle fizetési mód közül lehet választani. Ez azért jobb szerintünk, mert ha bármilyen okból kifolyólag az ügyfél meggondolja magát vagy nem tud egyből csak 2 hét múlva fizetni, ezáltal rugalmasabban tudjuk intézni a közben felmerülő kívánságokat.

Fizetési módok:

  • utánvétel(készpénz)
  • átutalás
  • személyesen Pécsett

Garantált minőség és biztonság

A minőségért mindenképpen felelősséget vállalunk, mivel nem engedhetünk meg magunknak egyetlen egy elégedetlen ügyfelet sem és természetesen 7 napon belül lehetőség van cserére illetve pénzvisszafizetésre is(ha a termék nem volt használva).

Az önöktől kapott személyes adatokat bizalommal kezeljük és nem adjuk tovább egyetlen cégnek sem!

Hozzászólások

Hozzászólások