Szállítás feltételek

OTTHON MARADNÁL? KISZÁLLÍTJUK NEKED!

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és akár 1 munkanapon belül a kezedben foghatod megrendelésedet.
Megrendelés leadásakor, lehetőséged van kiválasztani, hogy a megrendelt termékeket azonnal, vagy az általad megadott napon kerüljön kiszállításra.

MIKOR ÉS HOGYAN TÖRTÉNIK A KISZÁLLÍTÁS?

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-17 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben és SMS formájában is tájékoztatunk.

HONNAN TUDHATOK MEG BŐVEBB INFORMÁCIÓKAT A CSOMAGOMRÓL?

Csomagod összekészítése után adjuk át szerződött futárszolgálati partnerünknek, melyről e-mailben és SMS-ben is küldünk értesítést, valamint megtekintheted a Posta.hu nyomonkövetési oldalán a csomag Kísérőokirat-száma alapján, amit feladáskor küld a Magyar Posta SMS-ben.

NEM TALÁLT OTTHON A KÉZBESÍTŐ? INGYENESEN ÚJRA KISZÁLLÍTJUK!

Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban díjmentesen megkísérli a kiszállítást.

KÉRJÜK, HOGY A CSOMAG TARTALMÁT MÉG A FUTÁR JELENLÉTÉBEN ELLENŐRIZD LE!

A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre. A csomag szakszerűtlen felbontása esetén, az áruban keletkezett sérülésért felelősséget nem tudunk vállalni!

Szerződött futárszolgálati partnereink elérhetőségei:

Magyar Posta

E-mail: ugyfelszolgalat@posta.hu

Telefonszám: 06-40-46-46-46
Nyomonkövetés » (A weboldalon a Kísérőokirat-szám mezőbe kell beírni a RAG számot)

Az ország bármely településére kiszállítunk, kézbesítési és fizetés díjaink belföldre vonatkoznak.
Lehetőség van külföldi szállításra is, ez esetben kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkat: info@olcsokutyaruha.hu

Utánvétes lehetőséggel szállítunk: azaz, a megrendelt csomag árát a kézbesítéskor kell majd kifizetni a futárnak vagy a megjelölt postán az ügyintézőnek.

Kérjük házhozszállításnál vagy postai átvételnél a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási díjak

Fizetési mód Boriték(1 vagy több ruha esetén) Kis csomag(kis fekhely, táska) Nagy csomag(nagy fekhely)
Átutalás 600 Ft 1200 Ft 1700 Ft
Utánvétel 1250 Ft 1500 Ft 2000 Ft